Verbinden

Geen persoonlijke ontwikkeling zonder verbinding. De nadruk ligt bij Kwintes daarom op cliënten en medewerkers betrekken!

Betrekken van het netwerk

Daarbij betrekken we zoveel mogelijk het netwerk van cliënten en andere hulpbronnen uit de samenleving. Daarnaast hebben onze cliënten niet alleen met ónze ondersteuning te maken. We beseffen dat wij een schakel zijn in een keten en werken dan ook nauw samen met andere partijen. Wij weten goed wat andere ketenpartners voor onze cliënten kunnen betekenen en waar we terecht kunnen voor aanvullende zorg en ondersteuning bij wonen.

Mede dankzij Papier en Meer werd het personeelsfeest een spektakel

Wat geeft nou meer verbinding dan een personeelsfeest? Dus knalden we met z’n allen het dak van DeFabrique in Utrecht eraf. Een cruciale rol in de organisatie van deze party was weggelegd voor Papier en Meer, ons leerwerkbedrijf dat de grafische vormgeving en promotiematerialen verzorgde.

De Manege in Gouda: meer activeringsuren, meer impact

Cliënten verdienen een zinvolle daginvulling. Hoe vaker je activiteiten aanbiedt, hoe positiever het effect op de bewoners. Dat merkten ze direct bij de Manege, onze beschermde woonvorm in Gouda. In 2023 gingen ze van 16 naar 24 uur activering op locatie. ‘Uiteindelijk willen we naar 40 uur activering in de week.’

dagbesteding
KOOS

Personeelsvereniging K.O.O.S. verbindt

Wie bij Kwintes werkt, heeft ruim 2.000 collega’s verspreid over Midden-Nederland. Des te belangrijker dat je dan het gevoel hebt dat je één organisatie bent en elkaar goed weet te vinden. Personeelsvereniging K.O.O.S. gaat zorgen voor verbinding en organiseert straks de leukste personeelsuitjes.

4838

Cliënten Individuele begeleiding

668

Cliënten maatschappelijke opvang

2116

Cliënten beschermd wonen