Vakkundig

Elk mens heeft een eigen verhaal. Wat werkt voor de één, werkt niet automatisch voor de ander. We onderzoeken wat werkt en blijven ontwikkelen.

Green Deal

Professionele- en ervaringskennis en methodieken

Hiervoor gebruiken we onze professionele- en ervaringskennis en methodieken. We weten waar onze kracht ligt en wanneer we de deskundigheid van anderen nodig hebben. We zoeken continu naar verdere vernieuwing en ontwikkeling van onze werkwijzen en interventies.

Viering keurmerk

Kwintes trots op nieuw keurmerk Veiligheid in de Vrouwenopvang

Bij de vrouwenopvang van Kwintes zetten collega’s zich elke dag met hart en ziel in om de cirkel van huiselijk geweld te doorbreken. Dat doen ze ambulant en bij onze opvanglocaties in Gouda en Amersfoort. In 2023 doorliepen onze teams Begeleiding en opvang bij huiselijk geweld succesvol de audit van het nieuwe keurmerk Veiligheid in de Vrouwenopvang.

Tijd voor de cliënt: alle begeleidingsuren geregistreerd

Cliënten hebben recht op goede zorg – ongeacht een krappe arbeidsmarkt of druk op de zorgtarieven. Dus bouwen we met ‘Kwintes klaar voor de toekomst’ aan een toekomstbestendige organisatie met vakkundige en tevreden medewerkers. In 2023 namen we de ambulante begeleiding onder de loep. Hoe zorgen we ervoor dat onze medewerkers alle geleverde zorg registreren?

p5com

Kwintes kleurt weer een stukje groener

Met de verduurzaming van onze gebouwen hebben we de afgelopen jaren de eerste stappen gezet. Dus werd het in 2023 tijd om ook de bijdrage van medewerkers en cliënten in beeld te brengen, zegt milieucoördinator Daphne Bosch. De centrale vraag aan hen: wat kun jij doen om Kwintes te helpen verduurzamen?

6772

Cliënten

2010

Medewerkers

7,8

Cliënttevredenheidscijfer