Spring naar content

Toekomst

Bij Kwintes staan we nooit stil. Zo professionaliseerden we onze recruitment en startten we een speciale Kwintesklas voor zij-instromers. Wat de toekomst nog meer in petto heeft? Dat onderzoeken we met ons Innovatielab en onderzoeksprogramma. Van nieuwe technologieën tot innovatie van het zorgaanbod.

Lees snel verder!

‘Heel Kwintes denkt straks mee over innovatie’

Van een slimme robot die je aan afspraken helpt herinneren, tot een tool voor begeleiders om mondeling te rapporteren. Kwintes blijft innoveren. Sonja Brouwer, Rob Lubbers en Manon den Breejen over de successen van 2020 en de plannen voor dit jaar.

Lees verder

De juiste kandidaat voor de juiste functie

Vorig jaar startte Kwintes met een professionaliseringsslag van de recruitmentafdeling onder leiding van Nienke de Boer, teamleider Corporate Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie. ‘Recruitment is echt een vak.’

Lees verder

Speciale Kwintesklas voor zij-instromers

Elke week bellen wel een paar mensen naar Kwintes. Ze werken in bijvoorbeeld een supermarkt en willen graag overstappen naar de ggz. Speciaal voor deze zij-instromers én interne medewerkers ontwikkelden Kwintes en het MBO College in Hilversum een aangepaste mbo-opleiding!

Lees verder

De eerste opbrengsten van ons nieuwe onderzoeksprogramma

In 2019 startte Kwintes een eigen onderzoeksprogramma. Inmiddels lopen diverse onderzoeken, waarbij we nauw samenwerken met andere partijen. Wat is er gedaan en wat zijn de plannen voor de komende jaren? Directeur Zorg Peter Boon en programmaleider Diana Roeg vertellen.

Lees verder

Volledig cijferoverzicht

Bekijk meer!