Spring naar content

Samen

Cliënten en medewerkers: samen vormen ze Kwintes. Daarom zorgen we goed voor ze. Door te investeren in herstelondersteunende zorg voor cliënten, en door onze medewerkers te faciliteren bij leren en ontwikkelen. Ook werkten we aan warmere banden met de Ondernemingsraad en Centrale Cliëntenraad.

Lees hier de verhalen van Tirza, Andrea en Kate en Eline!

‘Cliënten moeten een stem hebben’

Onze Centrale Cliëntenraad (CCR) was in 2020 actiever dan ooit. Elke week kwam de raad samen en elke zes weken met de Raad van Bestuur. Voorzitter Andrea de Ridder is er blij mee: ‘Cliënten moeten een stem hebben.’

Lees verder

Medezeggenschap in coronatijd: hoe regelt de OR dat?

Wat leeft er onder werknemers? In de wandelgangen konden onze OR-leden het in 2020 niet oppikken. Door de coronacrisis zetten ze online medezeggenschap op poten. Hoe ging dat ze af?

Lees verder

Ontwikkelen bij Kwintes: van en voor iedereen

In 2020 vernieuwden we onze visie op leren en ontwikkelen. Ons credo luidt nu: leren is van en voor iedereen. Door ons vakmanschap binnen en buiten de organisatie te ontwikkelen en te delen, werken we aan toekomstbestendige zorg. Teamleider Jessica Godijn legt de vijf belangrijkste kenmerken uit.

Lees verder

Betere begeleiding dankzij ervaringsdeskundige in het zorgteam

Een gebroken been geneest, een psychische aandoening niet altijd. Je kunt er wel mee leren omgaan en een zo zelfstandig mogelijk leven leiden. Om cliënten hierbij te begeleiden, is Kwintes een pilot gestart met herstelondersteunende zorg. Een ervaringsdeskundige versterkt zorgteams.

Lees verder

Volledig cijferoverzicht

Bekijk meer!